top of page
Laulaja
2Y4A9827tehty.jpg

Laulaja

Teen laulajan työtä lämminhenkisellä ja ammattimaisella otteella. Muusikoksi valmistuin v. 2010, jonka jälkeen olen kehittänyt instrumenttiani sekä musiikkialan kouluissa että erilaisissa kokoonpanoissa esiintyen. Yhtyeitteni ohjelmistoista löytyy argentiinalaista tangoa, monipuolisesti eri tyylilajien lainakappaleita, suomenkielistä folkia sekä metallia. Kiertue-elämä ja keikkailu, musiikin mukana tunnelmoiva yleisö sekä vaihtuvat maisemat ovat elämäni adrenaliinipiikkejä. Pidän myös studiotyöskentelystä, fraasien tarkasta hiomisesta ja omien äänellisten rajojen rikkomisesta.

Tilaa minut esiintymään! Tutustu kokoonpanoihini täällä tai laita viestiä minulle suoraan, niin rakennetaan yhdessä tilaisuuteesi sopiva kokonaisuus.

Teen myös tilaustöitä, tulen laulamaan studioon tarvittaessa tai tuotan projektiisi sopivia hullujakin ääniä, jos tarve niin vaatii, kysy lisää!

Äänivalmennus

Olen toiminut laulunopettajana vuodesta 2010. Aloitin yksityisellä puolella ja nyt toimin päätoimisena laulunopettajana Jyväskylän Gradialla. Tuttavallisemmin työpaikkaani kutsutaan konservatorioksi. Minua voi tituleerata kasvatustieteen ja filosofian maisteriksi, muusikoksi, musiikkipedagogiksi sekä kokonaisvaltaisen äänenkäytön (CVT) opettajaksi. Olen innostunut oppimaan uutta niin musiikin saralla kuin muutenkin elämässä. Haluan tutustua ihmisääneen sekä sen mahdollisuuksiin monipuolisesti. CVT:n lisäksi olen tutustunut Estill- ja Aleksander-tekniikoihin. Koen erilaisten tekniikoiden olevan hyviä ja tärkeitä apuvälineitä, mutta liian tiukasti en äänenkäyttöä niiden varaan halua rakentaa.

 

Perinteisten laulutuntien lisäksi olen pitänyt äänenkäytön ja esiintymisvalmennuksen kursseja sekä efekteihin keskittyviä työpajoja niin suomeksi kuin englanniksikin. Suhtaudun työhöni intohimolla ja sopivalla vakavuudella, opettajana ja ohjaajana pyrin luomaan turvallisen ilmapiirin, joka on avoin kokeilulle ja kehittymiselle. Tällä hetkellä en ota uusia yksityisoppilaita, mutta minulla on valmiita paketteja äänenkäyttöön ja tehosteisiin liittyen, kysy rohkeasti lisää!

Äänivalmennus

”Suvi on opettajana ennakkoluuloton, innostava, lämmin ja asiantunteva. Rautaisen ammattilaisuuden lisäksi minulle tärkeää oli ilmapiiri, jonka hän loi sekä yksilöopetukseen että ryhmätilanteisiin. Suvi ottaa ihmiset vastaan sellaisella herkkyydellä, että itse kokee saavansa tulla juuri sellaisena kuin sinä päivänä on.”

2Y4A9454tehty.jpg

Esiintymisvalemnnus

Omien kokemusten myötä aloin tutustua esiintymisvalmennukseen sekä jännitykseen liittyviin asioihin. Nykyisessä työpaikassani olen saanut pitää esiintymisvalmennuksen kurssia muusikoille ja aihe onkin vienyt mukanaan. Kehitän valmennuksen kokonaisuutta koko ajan ja muokkaan sitä erilaisille kohderyhmille sopivaksi. Aihetta käsittelevien kurssien lisäksi olen tehnyt draamakasvatuksen sivuaineen yliopistossa. Esiintymisvalmennus sopii ihan kaikille, mutta erityisesti niille, joita esiintyminen jännittää tai heille, jotka kokevat, että omasta esiintymisestä puuttuu se viimeinen silaus.

Esiintymisvalmennus

"Suvi on inspiroiva ja hänellä on tosi ammattitaitoinen, mutta rento ja sydämellinen ote työhön. Kurssista jäi kaikin puolin hyvä fiilis ja voisin käydä tän vaikka uudestaankin joskus. Paljon hyviä harjoituksia ja siedätystä jännitykseen. Yhdessä tekeminen oli kurssilla omasta mielestäni parasta. En ensisijaisesti tykkää esiintyä yksin, mutta kurssilla sai siihen hyvää kokemusta."

Ääninäyttelijän työt

Etsitkö henkilöä, joka osaa tuottaa monipuolisesti eri ääniä? Tutustu ääninäytteisiini! Jos ääneni sopii sinun projektiisi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Portfolio.

Ääninäyttelijän työt
bottom of page