July 19, 2018

March 13, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Uudet nettisivut

March 13, 2018

Olen miettinyt jo useamman vuoden ajan omien nettisivujen tekemistä. Nykyään tämäkin homma käy käden käänteessä, yhden illan kun naputtelee ja tekee nostalgiatrippejä kuvia selaillen niin saa suhteellisen kivat sivut aikaan. Yritän kirjoitella ja jakaa kuulumisiani tänne säännöllisen epäsäännöllisesti. Teemat pyörivät  laulamisen, keikkailun, treenaamisen ja ylipäänsä musiikin ympärillä. 

 

Tämä kuukausi pitää sisällään hyvin erilaisia esiintymisiä. Minulla on ehtinyt olla neljä cover-keikkaa, joista yksi oli varsin virallinen stipendienjakotilaisuus, yhdellä keikalla soiteltiin rockia ja kaksi iltaa meni hippie songbirds-teemalla. Tuo projekti on yksi omista suosikeista lainabiisikeikkojen joukossa. Saa pukeutua värikkäisiin vaatteisiin ja laulaa biisejä, joita ei muuten välttämättä tule livenä vedettyä. Maaliskuun keikkakalenterissa on vielä Dorothy Poloniumin Kajaanin veto ja argentiinalaisen tangon keikka Sol de Nochen kanssa Aalto-salissa. 

 

Minulle esitetään muutama kysymys verrattain usein ja yksi niistä liittyy minun bändien määrään. "Miten ehdit olla niin monessa bändissä mukana?" Vastaukseni hetkestä riippuen voi vähän vaihdella, mutta yksinkertaisesti ilmaistuna, en vain tiedä parempaa tapaa viettää aikaa kuin musisoiden. Syöminenkin jää usein kakkoseksi. Toki yksi selkeä syy on myös se, etteivät kaikki bändit työllistä samalla tavalla. Osan kanssa treenataan viikottain, osan kanssa kerran kuussa tai jopa harvemmin. Tässä kuussa kyllä rehellisyyden nimissä on meinannut tulla vähän sekopäinen olo, kun on juossut tangotreeneistä suoraan hippikeikalle ja sitten hippihommista metallimusiikin pariin. 

 

Tänään agendassa on klassisen pianon treeniä, Dorothy Poloniumin uusien biisien demottelua ja lepäämistä. Sain kokea miltä parin päivän migreeni tuntuu ja eihän se hyvältä tunnu. Pieni sumu on edelleen pään sisällä ja se kyllä poistaa sen terävimmän treeni-innon. 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by Suvi Uura

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now