top of page

Uudet nettisivut

Olen miettinyt jo useamman vuoden ajan omien nettisivujen tekemistä. Nykyään tämäkin homma käy käden käänteessä, yhden illan kun naputtelee ja tekee nostalgiatrippejä kuvia selaillen niin saa suhteellisen kivat sivut aikaan. Yritän kirjoitella ja jakaa kuulumisiani tänne säännöllisen epäsäännöllisesti. Teemat pyörivät laulamisen, keikkailun, treenaamisen ja ylipäänsä musiikin ympärillä.

Tämä kuukausi pitää sisällään hyvin erilaisia esiintymisiä. Minulla on ehtinyt olla neljä cover-keikkaa, joista yksi oli varsin virallinen stipendienjakotilaisuus, yhdellä keikalla soiteltiin rockia ja kaksi iltaa meni hippie songbirds-teemalla. Tuo projekti on yksi omista suosikeista lainabiisikeikkojen joukossa. Saa pukeutua värikkäisiin vaatteisiin ja laulaa biisejä, joita ei muuten välttämättä tule livenä vedettyä. Maaliskuun keikkakalenterissa on vielä Dorothy Poloniumin Kajaanin veto ja argentiinalaisen tangon keikka Sol de Nochen kanssa Aalto-salissa.

Minulle esitetään muutama kysymys verrattain usein ja yksi niistä liittyy minun bändien määrään. "Miten ehdit olla niin monessa bändissä mukana?" Vastaukseni hetkestä riippuen voi vähän vaihdella, mutta yksinkertaisesti ilmaistuna, en vain tiedä parempaa tapaa viettää aikaa kuin musisoiden. Syöminenkin jää usein kakkoseksi. Toki yksi selkeä syy on myös se, etteivät kaikki bändit työllistä samalla tavalla. Osan kanssa treenataan viikottain, osan kanssa kerran kuussa tai jopa harvemmin. Tässä kuussa kyllä rehellisyyden nimissä on meinannut tulla vähän sekopäinen olo, kun on juossut tangotreeneistä suoraan hippikeikalle ja sitten hippihommista metallimusiikin pariin.

Tänään agendassa on klassisen pianon treeniä, Dorothy Poloniumin uusien biisien demottelua ja lepäämistä. Sain kokea miltä parin päivän migreeni tuntuu ja eihän se hyvältä tunnu. Pieni sumu on edelleen pään sisällä ja se kyllä poistaa sen terävimmän treeni-innon.

Featured Posts
Tällä kielellä tehtyjä julkaisuja ei vielä ole
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page